Categorieën

Cadeaucheque

Algemene Voorwaarden


 

Artikel 1: Algemene bepalingen 

 

Het gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden kunnen ten allen tijde door ons gewijzigd worden bij een aanpassing van deze site. Het herbekijken van deze pagina op regelmatige basis is aangeraden.

  

Artikel 2: Over ons

 

Belle Epoque, Ketelpoort 2, 9000 Gent, België is ingeschreven in kruispuntbank der ondernemingen (KBO) met ondernemingsnummer 0587838311 en BTW nummer BE 0587838311. "Belle Epoque" is de commerciële benaming van de eenmanszaak op naam van mvr. H. De Keukeleire.
 

U kan ons contacteren per e-mail op belleepoque@telenet.be of per telefoon 09/329 70 60. De website waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is : www.juwelen-belleepoque.be.

 

Artikel 3: Registratie

 

U staat garant dat de persoonlijke informatie door u gegeven als klant juist, up-to-date en volledig is in alle aspecten en u ons onmiddellijk op de hoogte zal brengen per e-mail of telefoon van enige wijzigingen indien van toepassing.

 

Artikel 4: Toegang tot deze website

We hebben deze website toegankelijk gemaakt voor uw eigen persoonlijk gebruik. We kunnen deze toegang ten allen tijde aanpassen, verwijderen of ontzeggen. Deze website en al het materiaal erin zijn beschermd door eigendomsrecht en zijn dus onze eigendom. Materialen omvaten het design, layout, look, weergave, ontwerpen, teksten en documenten op deze site. U mag deze niet kopiëeren, herverdelen, heruitgeven of andere zonder onze schriftelijke toestemming. U gaat akkoord deze website enkel te gebruiken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

Artikel 5: Onze aansprakelijkheid

 

We kunnen niet garanderen dat deze website geschikt is voor welke hard- en software ook door u gebruikt. Alsook dat deze website ten allen tijde beschikbaar zal zijn. We behouden ons het recht deze website aan te passen of te verwijderen ten allen tijde.

 

Artikel 6: Informatie op deze website

 

De informatie op deze website is algemene informatie en bestemd voor belang doeleinden alleen. We proberen u te verzekeren dat de gegeven informatie op deze website correct en up-to-date is. Doch, kunnen we niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige onjuistheden in de informatie.

 

Artikel 7: Toepasselijk recht en jurisdictie


De vormgeving, opbouw, geldigheid, het bestaan en alle mogelijke andere aspecten van deze algemene voorwaarden of termen daaruit vallen onder de Belgische wet. Bij betwisting is enkel de handelsrechtbank van Brugge bevoegd.


Hebt u nog verdere vragen ? aarzel niet ons te contacteren op: belleepoque@telenet.be