Categorieën

Cadeaucheque

Privacybeleid


 

Belle Epoque schenkt aandacht aan jouw persoonlijke gegevens. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Wanneer je een bestelling plaatst worden je naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen diensten en worden nooit verder verkocht aan derden voor commerciële doeleinden.

Op regelmatige tijdstippen sturen we je een e-mail om je op de hoogte te houden van onze acties. Wil je deze nieuwsbriefjes of andere e-mail van Belle Epoque niet verder ontvangen, stuur ons gerust een e-mail met het verzoek je af te melden.

Tijdens het surfen worden enkele verkeersgegevens bijgehouden zodat we het verkeer van en naar de website kunnen opvolgen. Deze verkeersgevens bevatten nooit persoonlijke informatie en dienen uitsluitend om de frequentie op te volgen van de bezoeken. 

Mocht je na het lezen van deze regels toch nog vragen hebben over de bescherming van je privacy tijdens je bezoeken op onze website, neem dan gerust contact met ons op.